Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti utazási iroda képes leírás - Utazási iroda.tlap.hu
részletek »

Budapesti utazási iroda - Utazási iroda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utazasi-iroda.tlap.hu » Budapesti utazási iroda
Keresés
Találatok száma - 52 db
1000 Út Utazási iroda

1000 Út Utazási iroda

1000 Út Utazási Iroda Oroszország szakértője, Leggyorsabb Orosz vízum ügyintézés Oroszországba utazáshoz, orosz turista vízum, orosz üzleti vízum, orosz tranzit vízum, gyors, pontos, megbízható orosz vízum ügyintézés. Szállás Oroszországban, Szentpéterváron, Moszkva, egyéni és társas utak, szolgáltatásaink: vízum ügyintézés Oroszországba (orosz vízum, turista vízum, tranzit vízum és üzleti vízum), szálláshely foglalás Oroszországban (Moszkva szálloda, Szentpétervár szálloda), utazásszervezés, csoportos és társas utak, idegenvezetés. Oroszországba utazóknak utasbiztosítás megkötése, repülőjegy eladás, foglalás, vásárlás.

7Mérföld Utazási Iroda - Budapest

7Mérföld Utazási Iroda - Budapest

Aktív pihenés helyett most inkább koktélokat szürcsölgetnél, miközben a végtelen óceánnal vagy tengerrel szemezel? Luxus hajóútjainkon ezt megteheted és még többet is! Remek programokkal várunk úszószállodánkban, ahol finomabbnál finomabb ételeket és italokat kínálunk a nap 24 órájában, miközben a Földközi- vagy a Karib tenger csodaszép tájaiban gyönyörködhetsz! A hajó már csak Rád vár! Gyere, szakadj ki a szürke hétköznapokból és élvezd a szabadságod minden pillanatát! Várunk a 12 emeletes, luxus hajóink egyikén!

Admiral Travel

Admiral Travel

Utazásának garanciális vagyoni biztosítékát a QBE-Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe biztosítja. Irodánk az elmúlt 16 év alatt Dél-Pest megye legnagyobb forgalmú utaztatójává vált, bizonyítva ezzel, hogy érdemes korrekt, megbízható és elfogadható árú utazásokat kínálni. Ez időszak alatt munkatársaink több mint 80 ország 200 városát és 100 legszebb tengerpartját bejárták, hogy első kézből tudjuk kínálni Önnek szinte az egész világot, a föld minden kontinensét. Ceglédi irodánkban a teljes magyarországi utazásszervezői kínálat megtalálható, a legolcsóbb last minute úttól a luxusnyaralásokig. Ezen kívül nagy német touroperátorok útjainak értékesítését is megkezdtük viszonteladóként. Így lehetőség van a legjobb német és osztrák utazások foglalására is. Bízza utazásának megszervezését továbbra is ránk. Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett törzsutasaink között üdvözölhetjük.

Adriatika

Adriatika

A rendszer segítségével Horvátország számos magánszállásában, szállodájában és egyéb szálláshelyein van lehetősége nyaralását on-line lefoglalni. Az oldalon igényeinek megfelelően válogathat a legkülönfélébb szálláslehetőségek közül és amennyiben sikerült megtalálni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot, nincs más dolga, mint lefoglalni azt. A foglalás történhet egyfelől bankkártyás fizetéssel valamint irodánkban is. Amennyiben akár a megfelelő szállás kiválasztásával, akár a rendszer használatával kapcsolatban kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Adriatour

Adriatour

Üdülések, nyaralás és ingatlanok Horvátországban.Irodánk 1995 - től szervezi sikeresen utasaink gondtalan üdülését, valamint ügyfeleink ingatlan vásárlását Horvátországban. Célunk, hogy megismertessük és megszeretessük Önökkel a csodálatos Adria tengerpartját. Nyaralni vágyó vendégeinket a számos látnivaló mellett kristálytiszta tenger, kényelmes és jól felszerelt szálláshelyek, valamint nagyszerű kirándulási lehetőségek várják. Szolgáltatások és programok széles skáláját kínáljuk; búvárszafarik, tengeri horgászat, vadvízi túra, kanyonig, charter hajó-, és motorcsónak bérlés, tengeri hajóvezetői tanfolyam, egyéb fakultatív programok, melyekről bővebben oldalainkon, irodánkban, illetve képes katalógusainkból tájékozódhat. adriatour 2 Széles turisztikai kínálatunkat nemcsak egyéni és csoportos érdeklődőinknek, hanem vállalati ügyfeleink számára is ajánljuk. A céges üdültetés sem újdonság számunkra, évek óta több száz dolgozónak biztosítjuk a gondtalan nyaralás élményét. Ha Ön mindig arról álmodott, hogy saját nyaralója legyen egy napsütéses tengerparton, ahol otthonosan tudja eltölteni szabadságát, szabadidejét vagy akár nyugdíjas éveit, most valóra válthatja álmait. 200

Adutours

Adutours

Szeretettel köszöntjük honlapunkon, mely reményünk szerint elnyeri tetszését. Szeretnénk minél több utas igényét és álmát a lehetõségekhez képest megvalósítani. Színvonalas programjainkkal igyekeztünk megnyerni tetszésüket. Csodálatos környezetbe, történelmi városokba, természeti csodák megtekintésére invitáljuk Önöket. Kínálatunkban találnak kulturális körutazásokat, hétvégi programokat, nyelvtanfolyamot, és tengerparti nyaralásokat. Amennyiben nem találná meg álmai utazását katalógusunkban, ne késlekedjen, keresse fel irodánkat, és az Ön által elképzelt útvonalat elkészítjük. A programfüzetben szereplõ útjainkért teljes felelõsséget és garanciát vállalunk. Reméljük, hogy ajánlataink között minden utazni vágyó megtalálja elképzeléseihez, igényeihez legközelebb álló programot.

Aeolus

Aeolus

Tisztelt Utasaink, kedves Barátaink! Olyan időket élünk, ahol nap, mint nap változnak a dolgok és semmi sem biztos, semmi sem száz százalékos. Az élet nehezebb lett, nehezen tudjunk előre látni, tervezni a jövőnket. Az anyagi háttér is bizonytalan, mindennapi életünkben megpróbáljuk keresni az apró örömöket. A boldogságforrások egyike minden bizonnyal az üdülés. Életünk elképesztő tempót diktál, sok ember egyszerűen el sem jut egy nyaralásra, de ha már végre összejön egy utazás, éppen az itt megszerzett élmények ragadnak hosszú távon az emlékezetünkbe. Évről évre nőnek az igényeink, melyet egy üdülés irányába fektetünk. Ezért nagyon fontos az utazási iroda és a szálláshely kiválasztása. Gondosan kell mérlegelni, alaposan kell tájékozódni. Mi, az Aeolus dolgozói büszkék vagyunk arra, hogy már jó néhány éve kiszolgálhatjuk az Önök igényeit, sok tapasztalatot szereztünk a 19 éves anyacégünktől, de természetesen az hazai piaci viszonyok és szokások is formálják a programunkat. Irodánk hosszú ideig kizárólag Görögországgal és a görög szigetekkel foglalkozott. Az utóbbi időben útjainkat bővítettük Bulgáriával és Horvátországgal is. De nézzük csak a 2012 nyarára készített újdonságainkat.

Agape Tours

Agape Tours

Welcome on our homepage. We are glad to serve you with our tourist friendly services. We are young, ambitious persons with tourism degree and with several years of working experience (8 years in the incoming tourism industry). We have been always dealing with tourists; and we know that they have lots of different claims and expectations and that we have to satisfy everybody. We help you to find the place that absolutely fits your acceptations. You can find here all kind of accommodation from private rooms through 1 to 5 stars hotels. Good value, budget and discount places. We can offer you prices under the official rack rates. No advance deposit, no credit card charge in advance, no hidden costs! Send us your request and you receive an answer within 24 hours. If you need additional information or you have special inquire (quadruple room, more apartments at the same zone, etc.) don't hesitate to contact us.

Agentura Utazási iroda

Agentura Utazási iroda

Az AGENTURA ADVENTURE Káposztásmegyer egyetlen utazási irodájaként 2005. szeptemberében kezdte meg működését. Budapest talán leginkább szembetűnően fejlődő városrészének sétálóutcája mellett, iskolával-óvodával szemközt, kiváló parkolási és tömegközlekedési lehetőségekkel közelíthető meg az utcára nyíló, teljesen felújított és kifejezetten utazási szolgáltató tevékenységre alkalmassá tett üzlethelyiség. Az Agenture Adventure nevében ügynökségre és kalandra egyaránt utalva tükrözi mindazt a kihívást és dinamizmust, amit a turisztikai szakma legmodernebb trendjei és igényei megkövetelnek. Cégünk tevékenységi körében központi szerepet kap a belföldi utazásszervezés, így az előttünk tornyosuló szezonban az igényes kastélyszállókat, kényeztető gyógy-wellness hoteleket, mámorító bor-panziókat és színvonalas hegyvidéki vendégházakat helyezzük a figyelem fókuszába. Egyedi tematika szerint összeállított, speciális magyarországi túráinkkal beutaztatóként nem csak külföldről érkező csoportjaink kedvében szeretnénk járni. Ugyanakkor a közelgő ünnepi időszakokra összpontosítva incentive céges rendezvények, vállalati tréningek, baráti kirándulások és családi összejövetelek lebonyolításában üdülési csekk elfogadóhelyként ma is aktív részt vállalunk.

Hirdetés
Agra Utazási iroda

Agra Utazási iroda

1998 óta fő feladatunknak tarjuk a kulturális értékközvetítést, egyfajta hídépítést a 'harmadik világ' felé. A hangsúly az élmény mellett a hitelességen van. Csoportvezető stábunk 13 év alatt épült ki. Egyetemi tanárok, független szakértők, kutatók alkotják a csapat gerincét. A sokféle nyelvtudás (fárszi, arab, hindi, tibeti, európai nyelvek), a gazdag kulturális háttérismeret és a sokrétű személyes tapasztalatok garantálják, hogy az utazók az átlagosnál magasabb szintű, 'bennfentesebb' élményhez jussanak. A programjaink összeállítása 'kézműves' módon történik, kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerünk pedig garantálja szolgáltatásaink minőségét. Véleményünk szerint azonban a jó út legfontosabb feltétele a helyes szemlélet, ami képes a turistát utazóvá változtatni. Az Önök számára ez a legfontosabb üzenetünk. Ez az, ami garantálni képes, hogy a mellbevágóan eltérő kultúrákkal szót tudjanak érteni, el tudják fogadni, ha semmi, de semmi nem úgy történik, mint itthon. Csak ez segíthet áthidalni azokat a pozitív és negatív előjelű különbségeket, amelyek lépten-nyomon kibillenthetik a látogatót egyensúlyából. A nem jó, hovatovább rossz szemléleten sehol a világon nem tud segíteni a jó szállás, a finom koszt, vagy az egzotikus látnivalók tömkelege, hiszen a baj belül van.

All In Travel utazási iroda

All In Travel utazási iroda

Tisztelt Érdeklődő! Oldalunk (utazási-irodánk) széles választékkal várja látogatóit. Foglalja le utazását irodánkban mindig a legfrissebb akciós vagy last minute áron. Kínálatunkban található: repülőjegy-, szállás foglalás, üdülések, körutak, hajóutak, városlátogatások. Álmodja meg hová szeretne utazni, és mi elrepítjük Önt, legyen az Egyiptom, Tunézia, Törökország, Jordánia, Thaiföld, Bali. Ha nem talál igényének megfelelő utat, vegye fel irodánkkal a kapcsolatot, és mi megszervezzük. Nyaralása alatt érezze biztonságban magát, nálunk biztosítását is megkötheti.

Amazon Travel Utazási Iroda

Amazon Travel Utazási Iroda

Itt mindent megtalálnak: repülőjegy és szállásfoglalás a világ bármely részére, komplett csomagajánlatok euróban illetékkel - repülőjegy, szállás, transzfer, asszisztencia - (akár ausztriai indulással már 6 nagyobb városból, ill. németországi indulással több mint 30 városból). Felfedezheti az összes hajóstársaság ajánlatát, Európától Ázsiáig, a Karib-tengeren keresztül Amerikáig, a folyami hajózásig minden megkereshet nálunk! Kiválasztott utazásához biztosítását is megkötheti nálunk: a 4 legnagyobb biztosítótársaság ajánlata közül választhat. Újdonság: Irodánkban válogathat kiemelt belföldi ajánlataink közül, melyeket szintén euróban találnak.

Angkor Tours Utazási Iroda

Angkor Tours Utazási Iroda

Az Angkor Tours csapata szeretettel köszönt minden régi és jövőbeni világjárót. Évtizedes utazási tapasztalatokkal rendelkező, lelkes csapatunk a páratlan Délkelet-Ázsiába szeretné elkalauzolni Önöket, azzal a nem titkolt céllal, hogy újabb rajongókat szerezzünk az itt található csodás országoknak. Nem lesz nehéz dolgunk, hiszen akit a sors Ázsia e bájos és gyönyörű szegletébe vezet, az szinte azonnal beleszeret a régió gazdag kultúrájába és kedves lakóiba. Ez történt velünk is - valamikor réges-régen -, s azóta is szerelmesei vagyunk a területnek. Kulturális hagyatékuk miatt persze nem hagyhatjuk ki repertoárunkból a két nagy ősi civilizációt: a kínait és az indiait sem. Ennek fényében ismerkedünk a Középső Birodalom örökségével, kalandozunk a Himalája égbe nyúló bércei mögött, barangolunk a Hindusztáni-félsziget csodái között, de felkeressük Nepál legszebb tájait is. A fókuszban azonban továbbra is Bali tündérszigete, Angkor lélegzetelállító templomkolosszusai, Vietnam és Laosz titkai, Malajzia őserdői valamint a legendás, alig ismert Burma - pardon, Mianmar - áll.

Busszal Münchenbe - állandó járatok - kedvező árak!

Busszal Münchenbe - állandó járatok - kedvező árak!

Busszal Münchenbe - állandó járatok - kedvező árak! Vállalkozásunk létrejöttének célja, hogy korszerű, pontos, biztonságos szolgáltatást nyújtsunk figyelemre méltó árakon. Nemzetközi buszjáratok mellett, reptéri transzfer, személyszállítás Németország, személyszállítás külföldre, kisbusz bérlés, és mikrobusz bérlés is biztosított korrekt feltételekkel. Csatlakozz a fedélzetre - Utazz busszal Münchenbe, kedvező árért foglalj jegyet online! Budapest München állandó járataink kedvezményes árakon. Budapest City Express

Chemol Travel

Chemol Travel

A Chemol Travel 1990 tavaszán alakult meg, amikor a Chemolimpex Külkereskedelmi Vállalat utaztatási részlege önállósult. 20 év alatt Magyarország vezető utazási irodáinak egyike lett. A Chemol Travel 2006 óta a dán Weco-Travel Central Eastern Europe többségi tulajdonában álló vállalkozás. A dán anyacég több évtizedes utaztatási tapasztalattal rendelkező tulajdonosai elismert szereplői a skandináv utaztatási piacnak. A cégcsoporthoz tartozás természetes velejárójaként a magyarországi tagvállalat 2010-ben felvette a Weco- Travel nevet. A névváltozás azonban más cégadatot nem érint. A szabadidős utazások szervezése, valamint a kongresszusszervezés esetében továbbra is az ismert és elismert, hivatalosan bejegyzett Chemol Travel márkanevet használjuk. Tevékenységek, üzletágak Az iroda teljes körű utazási szolgáltatatást nyújt megrendelői számára. A kiutazási üzletág repülőgépes körutazásokat, városlátogatásokat, tengerparti üdüléseket szervez a világ minden tájára, illetve értékesíti más utazásszervezők legszínvonalasabb útjait.

Dive Hard Tours

Dive Hard Tours

Egyiptomi, tunéziai, izraeli jordán körút, Nílusi hajóutak, görögországi, törökországi utazások, és a többi last minute akciós olcsó utazásokból helyeztünk el egy-egy részvételi díjat ezen az oldalunkon, a járulékos költségeket a szálloda lapján találja meg. Alul a városokra, úti célokra klikkeléssel jelennek meg az adott város lapján található szálloda kínálatunk. Az utazás kiválasztása nagyon egyszerű és gyors.

Dolce Travel

Dolce Travel

Külföldi- és belföldi szállások, üdülések, nyaralások, utazások, városlátogatások, körutazások, rafting szervezésével és közvetítésével foglalkozunk. Cégek részére konferencia, rendezvény és csapatépítő tréningek lebonyolítását vállaljuk egyedi ajánlatokkal. Csapatépítő tréningjeink lehetnek bentlakásosak vagy bejárásosak, a szervezést a konkrét igényekhez igazítjuk Utasbiztosítását kösse meg nálunk vagy Orangeways buszjegyét vásárolja meg irodánkban. Utazási irodánk belföldi és külföldi személyszállítással is foglalkozik. Rendszerünkben az egyszerűbb kiviteltől a teljes extrával felszerelt autóbuszig minden megtalálható.

Tuti menü